Aanvullende informatie – Tandartspraktijk Tazi – Amsterdam

Tandartspraktijk Tazi

Klaprozenweg 101 1033NN Amsterdam Tel:020-637 0760

Aanvullende informatie

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen zijn vanaf 1 januari 2013 de uniforme tarieven door de NZA ( nederlandse zorg autoriteit ) vastgesteld.

Dat betekent voor u als patient dat alle praktijken en tandartsen in Nederland, vanaf 01/01/2013 dezelfde tarieven hanteren.

U kunt  in onze praktijk de volgende service en gemakken verwachten:

 1. Het maken van een snelle afspraak, in de meeste gevallen kunnen de pijnklachten op dezelfde dag verholpen worden mits u de praktijk in de ochtend belt.
 2. Gemakkelijk bereikbaar locatie in Amsterdam noord, u kunt de route vanaf uw locatie bij tab contact inzien.
 3. Begane grond locatie, handig voor rolstoelen
 4. Een grote gekleurde behandelruimte die een positieve invloed heeft op angstige patiënten.
 5. U wordt per sms 1 dag van te voren aan uw afspraak herinnerd.
 6. Bij halfjaar controles worden in de meeste gevallen op dezelfde zitting ook gaatjes gevuld of andere lichte tot gemiddelde klachten verholpen zodat een vervolgafspraak overbodig wordt, dit is mogelijk dankzij voldoende stoelcapaciteit en behandelaars.
 7. Voor specialistische behandelingen, zoals beugels, tandvlees ontstekingen, cosmetische tandheelkunde, verwijdering van verstandkiezen, antisnurk apparaten hoeft u niet verwezen te worden, dit gebeurt in de praktijk door goed geschoold en getrainde medewerkers.
 8. Ook voor tandenbleken, wordt u d.m.v. het Amerikaanse zoom bleaching system behandeld, een zeer veilig, betrouwbaar en effectieve manier om uw tanden en kiezen een paar tinten verantwoord en natuurlijk lichter maken.
 9. De praktijk is ingeschreven in het kwaliteitregister tandartsen met de verplichte nascholing.
 10. De opzet van de praktijk en de ervaring van onze assistentes en mondhygiënistes maken de behandeling voor bange kinderen gemakkelijk.
 11. De praktijk gebruikt uitsluitend (vul)materialen en instrumentarium van Duitse en Amerikaanse kwaliteit die decennia lang hoog aangeschreven staan vanwege hun duurzaamheid, veiligheid, gebruiksgemak en goede resultaten
 12. Ook wat de hygiëne betreft hanteert de praktijk de WIP richtlijnen ( werkgroep infectie preventie ) met o.a. het gebruik van een thermodesinfector en een autoclaaf.
 13. De praktijk gebruikt  een up-to-date digitale röntgen apparaat ( van siemens ) met een sensor technologie  die haarscherp beelden maakt met een zeer hoge resolutie, goed voor een nauwkeurige diagnose  en tegelijkertijd minder stralingsbelasting voor de patiënt .
 14. Binnenkort gaat de praktijk investeren in digitale afdruktechnieken voor een betere kroon en prothese precisie en meer comfort voor u.
 15. In de plafons hangen er schermen bij de behandelstoelen met videobeelden, deze zorgen voor afleiding tijdens de behandeling
 16. Met behulp van een intraorale camera kunt u live op een scherm het beeld van uw mondziekte zien, waardoor u uw mondafwijkingen meer begrijpt en de behandeling beter accepteert.
 17. In beide wachtkamers hangen schermen met 3D beelden en animaties over de actuele behandelmethodes, preventie en esthetiek. Tandheelkunde begint bij goede communicatie en de behandeling begint al in de wachtkamer.
 18. De medische en paramedische staf kunnen bij elkaar in 7 verschillende talen met u communiceren.
 19. Tot slot: u kunt rekenen op 30 jaar ervaring in de tandheelkunde!