Aanvullende informatie – Tandartspraktijk Tazi – Amsterdam

Tandartspraktijk Tazi

Klaprozenweg 101 1033NN Amsterdam Tel:020-637 0760

Aanvullende informatie

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen zijn vanaf 1 januari 2013 de uniforme tarieven door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit) vastgesteld.

Dat betekent voor u als patiënt dat alle praktijken en tandartsen in Nederland, vanaf 01/01/2013 dezelfde tarieven hanteren.

U kunt  in onze praktijk de volgende service en gemakken verwachten:

 1. Het maken van een snelle afspraak, in de meeste gevallen kunnen de pijnklachten op dezelfde dag verholpen worden mits u de praktijk in de ochtend belt.
 2. Gemakkelijk bereikbare locatie in Amsterdam Noord, u kunt de route vanaf uw locatie bij contact inzien.
 3. Locatie op de begane grond, geschikt voor rolstoelgebruikers.
 4. Een grote gekleurde behandelruimte welke een positieve invloed heeft op angstige patiënten.
 5. U wordt per sms 1 dag van te voren aan uw afspraak herinnerd.
 6. Bij halfjaarlijkse controles worden in de meeste gevallen in dezelfde zitting ook gaatjes gevuld of andere lichte tot gemiddelde klachten verholpen zodat een vervolgafspraak overbodig wordt, dit is mogelijk dankzij voldoende stoelcapaciteit en behandelaars.
 7. Voor specialistische behandelingen, zoals beugels, tandvlees ontstekingen, cosmetische tandheelkunde, verwijdering van verstandskiezen en antisnurk apparaten hoeft u niet verwezen te worden, dit gebeurt in de praktijk door goed geschoolde en getrainde medewerkers.
 8. Ook voor tandenbleken, wordt u d.m.v. het Amerikaanse Zoom Bleaching System behandeld, een zeer veilige, betrouwbare en effectieve manier om uw tanden en kiezen een paar tinten verantwoord en natuurlijk lichter maken.
 9. De praktijk is ingeschreven in het Kwaliteitregister Tandartsen en voldoet aan de verplichte nascholing.
 10. De opzet van de praktijk en de ervaring van onze assistentes en mondhygiënistes maken de behandeling voor bange kinderen gemakkelijk.
 11. De praktijk gebruikt uitsluitend (vul)materialen en instrumentarium van Duitse en Amerikaanse kwaliteit die decennia lang hoog aangeschreven staan vanwege hun duurzaamheid, veiligheid, gebruiksgemak en goede resultaten.
 12. Ook wat de hygiëne betreft hanteert de praktijk de HIP en WIP richtlijnen (Werkgroep/Hygiene Infectie Preventie ) met o.a. het gebruik van een thermodesinfector en een autoclaaf.
 13. De praktijk gebruikt een up-to-date digitaal röntgen apparaat (van Siemens) met een sensor technologie die haarscherpe beelden ontwikkelt met een zeer hoge resolutie,. Dit is belangrijk voor een nauwkeurige diagnose  en tegelijkertijd minder stralingsbelasting voor de patiënt.
 14. Binnenkort gaat de praktijk investeren in digitale afdruktechnieken voor een betere kroon en prothese precisie en meer comfort voor u.
 15. In het plafond hangen schermen bij de behandelstoelen met videobeelden, deze zorgen voor afleiding tijdens de behandeling
 16. Met behulp van een intra-orale camera kunt u live op een scherm het beeld van uw mond en eventuele gaatjes/ontstekingen zien, waardoor u uw mondafwijkingen meer begrijpt en de behandeling beter accepteert.
 17. In beide wachtkamers hangen schermen met 3D beelden en animaties over de actuele behandelmethodes, preventie en esthetiek. Tandheelkunde begint bij goede communicatie en de behandeling begint al in de wachtkamer.
 18. De medische en paramedische staf kunnen bij elkaar in 7 verschillende talen met u communiceren.
 19. Tot slot: U kunt rekenen op 34 jaar ervaring in de tandheelkunde!